Prázdny
0,00 €
 
-28 %
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.02.2015
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty ...
Bežná cena knihy: 47,90 €
Naša cena knihy: 34,49 €
Ušetríte: 28 %
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 720
Rozmer: 215x306x52 mm
Hmotnosť: 1430 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788089350438
Rok vydania: 2015
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Maxi kniha pre predškolákov
Nováková Iva
6,70 €
VARIOUS  ŽENA ZA PULTEM 2
Supraphon PP
1,19 €
Jak funguje vesmír?
Robin Kerrod; Giles Sparrow
0,00 €
Mooneye:  Mooneye - EP
autor neuvedený
0,00 €
Andrew McCormack:  First Light
EDITION
16,49 €
O knihe
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.