Prázdny
0,00 €
 
-28 %
Tradičné račianske jedlá

Tradičné račianske jedlá

Dátum vydania: 2013
František Janata patrí nepochybne k najznámejším slovenským kulinárskym mágom vôbec. Za celý svoj aktívny profesionálny kuchársky život vykúzlil tisíce a tisíce chutných pokrmov, po ktorých skonzumovaní sa ešte dlho šťastlivci od novozélandského Aucklandu cez japonské Kyoto až po portugalský Lisabon oblizovali a ...
Bežná cena knihy: 9,95 €
Naša cena knihy: 7,16 €
Ušetríte: 28 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 134
Väzba: Pevná
Rozmer: 148x210 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788089642076
Rok vydania: 2013
Žáner: Kuchárske knihy
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Sacharidy-Nepriateľ štíhlej línie
autor neuvedený
0,00 €
Chicos Chicas 2
María Ángeles Palomino
0,00 €
Uzdrav svá vnitřní zranění
Lise Bourbeau
16,39 €
125 pasážových cvičení op. 261
Carl Czerny
13,75 €
Moderní fyziotrénink
Šťastný, Pavel Švejcar Martin
21,95 €
The Balkan Trilogy
Manning Olivia
27,44 €
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
František Janata patrí nepochybne k najznámejším slovenským kulinárskym mágom vôbec. Za celý svoj aktívny profesionálny kuchársky život vykúzlil tisíce a tisíce chutných pokrmov, po ktorých skonzumovaní sa ešte dlho šťastlivci od novozélandského Aucklandu cez japonské Kyoto až po portugalský Lisabon oblizovali a vychutnávali jeho očarujúce kulinárske skvosty. Zaslúžene je aj preto držiteľom prestížneho ocenenia WACS, ktorým sa môže hrdiť iba 81 najlepších kuchárov na celom svete. V tejto knihe sa František Janata rozhodol predstaviť širokej verejnosti tradičné jedlá, ktoré sa už od nepamäti pripravovali v jeho rodnej obci Rača. Spolu so svojou bývalou spolužiačkou, úspešnou podnikateľkou na poli kulinárskom i vinárskom Ankou Zvozilovou, predstavujú recepty ich mám a starých mám. Ponúkajú nám jedlá zvláštnych názvov, tvarov a chutí. Šmor, vajsprádlová omáčka, knofla či beleše, súkance, opantance alebo perky. Odkrývajú zabudnuté jedlá, ktoré ešte v minulom storočí boli úplnou samozrejmosťou každodenného života. Kniha je popudom oživiť tradičnú račiansku kuchyňu, predstaviť jej širokú ponuku nielen domáci občanom Rače, ale umožniť spoznávanie zabudnutých chutí a kuchárskych postupov pre všetkých ostatných.