Prázdny
0,00 €
 
Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu

Dátum vydania: 2022
1. kapitola Skladovateľnosť rastlinných produktov 2. kapitola Skladovanie obilnín 3. kapitola Skladovanie olejnín 4. kapitola Skladovanie strukovín 5. kapitola Skladovanie zemiakov 6. kapitola Skladovanie repy cukrovej 7. kapitola Skladovanie ovocia a zeleniny 8. kapitola Spracovanie obilnín 9. kapitola Spracovanie olejnín 10 ...
Naša cena knihy: 11,22 €
Dostupnosť: Posledný kus na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 329
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 170x240 mm
Hmotnosť: 564 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788055224381
Rok vydania: 2022
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
1. kapitola Skladovateľnosť rastlinných produktov 2. kapitola Skladovanie obilnín 3. kapitola Skladovanie olejnín 4. kapitola Skladovanie strukovín 5. kapitola Skladovanie zemiakov 6. kapitola Skladovanie repy cukrovej 7. kapitola Skladovanie ovocia a zeleniny 8. kapitola Spracovanie obilnín 9. kapitola Spracovanie olejnín 10. kapitola Spracovanie okopanín 11. kapitola Technológia spracovania ovocia a zeleniny 12. kapitola Technológia spracovania pochutín