Prázdny
0,00 €
 
-31 %
Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.

Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 25.01.2022
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 21,53 €
Ušetríte: 31 %
Zasielame: Skladom
Detaily o knihe
Počet strán: 108
Rozmer: 210x296x8 mm
Hmotnosť: 306 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080917432
Rok vydania: 2022
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Vysoké Tatry
Mira kováčiková
0,00 €
Notes - Ovce
autor neuvedený
0,00 €
Moje Mateřství
Foye Meghann
15,46 €
Můj Everest
Jim Davidson
15,75 €
Speaking of Siva
autor neuvedený
1,55 €
Strojnické tabulky 1
Řasa J., Švercl J.
40,10 €
Deník zelené vdovy
autor neuvedený
12,59 €
O knihe
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.