Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Dátum vydania: 2009
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých ...
Bežná cena knihy: 8,00 €
Naša cena knihy: 6,08 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 198
Rozmer: mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788080771607
Rok vydania: 2009
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Microsoft Windows 7
Pavel Roubal
8,26 €
Žalobci
Davisová Lindsey
11,33 €
EGGNOISE  YOLK
Šimon Kotek
12,69 €
Zvířátka v pohybu - PŘÍRODA
autor neuvedený
6,99 €
Plavý kůň - 2. vydání
Christie Agatha
11,33 €
Bager - Knižka s magnetkami
Dronsfield Paul
9,99 €
O knihe
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.