Prázdny
0,00 €
 
-30 %
Technológia pre 1. ročník UO cukrár

Technológia pre 1. ročník UO cukrár

Dátum vydania: 29.11.2020
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 19,60 €
Ušetríte: 30 %
Zasielame: do 6 dní
Detaily o knihe
Počet strán: 144
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080915544
Rok vydania: 2020
Žáner: Učebnice
Typ: Paperback
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Taška Krtek M, BM
autor neuvedený
0,00 €
Pozri sa! Čo je to? Farby
autor neuvedený
4,90 €
Můj příběh (2x Audio na CD - MP3)
Michelle Obamová
15,84 €
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.