Prázdny
0,00 €
 
-22 %
Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 2020
Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika. Okrem nevyhnutných teoretických základov je v učebnici uvedené množstvo matematických modelov, príkladov, výpočtov a úloh, ktoré pomôžu ...
Bežná cena knihy: 26,30 €
Naša cena knihy: 20,51 €
Ušetríte: 22 %
Dostupnosť: Posledných pár kusov na externom sklade
Detaily o knihe
Počet strán: 309
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 170x240 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788022750509
Rok vydania: 2020
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Zahradní design
Alexanderová Rosemary
32,95 €
Abeceda diabetu 3. rozš.vyd.
Jan Lebl
13,48 €
Pastýřka putující k dubnu
Robinson Jeffers
19,14 €
Bílá cesta
autor neuvedený
8,60 €
O knihe
Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika. Okrem nevyhnutných teoretických základov je v učebnici uvedené množstvo matematických modelov, príkladov, výpočtov a úloh, ktoré pomôžu študentom zvládnuť rovnomenný predmet v ich inžinierskom alebo doktorandskom štúdiu na FCHPT STU v Bratislave a významne prispejú k vytváraniu ich moderného pohľadu na bezpečnosť potravín v potravinovom reťazci.