Čokoláda - Fascinujúci príbeh delikatesy
Dátum vydania: 25.06.2019
Všetko o čokoláde
Odhaľte podstatu jedného z najobľúbenejších pôžitkov vôbec. Sledujte premenu kakaového bôbu na čokoládu: zistíte, z ktorých krajín pochádza tá najkvalitnejšia, pochopíte, prečo je taká neodolateľná. Naučte sa rozpoznať skutočnú kvalitu, identifikovať škálu chutí a vyrobiť si doma vlastnú ...
Detaily o knihe
Počet strán: 224
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788055167022
Rok vydania: 2019
Žáner: Hobby - muži
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Všetko o čokoláde
Odhaľte podstatu jedného z najobľúbenejších pôžitkov vôbec. Sledujte premenu kakaového bôbu na čokoládu: zistíte, z ktorých krajín pochádza tá najkvalitnejšia, pochopíte, prečo je taká neodolateľná. Naučte sa rozpoznať skutočnú kvalitu, identifikovať škálu chutí a vyrobiť si doma vlastnú čokoládu priamo z kakaových bôbov. Veľkolepým zavŕšením je 30 receptov na znamenité dobroty hodné skutočného čokolatiéra.
Z anglického originálu Chocolate (Dorling Kindersley Limited, London 2016) preložila Terézia Šinková.