Prázdny
0,00 €
 
-23 %
Kváskovanie. Recepty z kvásku

Kváskovanie. Recepty z kvásku

Dátum vydania: 2016
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl. Začiatky ...
Bežná cena knihy: 29,90 €
Naša cena knihy: 23,02 €
Ušetríte: 23 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 345
Väzba: Pevná
Rozmer: 170x240 mm
Hmotnosť: 1300 g
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788097208523
Rok vydania: 2016
Žáner: Kuchárske knihy
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
The Lexus and the Olive Tree
Friedman Thomas L.
9,26 €
Poselství prachu
Miroslav Černý
19,75 €
Leopardí bojovník
Lockley
19,14 €
Bitva o Midway
Smith C. Peter
10,83 €
Opel Omega - 9/86 - 12/93 - Jak na to? - 28.
Etzold Hans-Rudiger Dr.
31,41 €
Bart se vrací
Bravi Soledad
16,45 €
O knihe
Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl. Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-) V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál. Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať. V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať. Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie. V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete: *65 receptov z kvásku *Bezlepkové recepty z kvásku *Ako urobiť kvások *Ako sa starať o domáci kvások *Celá výroba kvásku *Príprava kvásku pred pečením *Chyby chleba a kvásku počas pečenia *Kvások a jeho zdravotné účinky *História kvásku *Zaujímavosti o kvásku *Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom