Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3. časť

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3. časť

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 13.06.2007
V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov - analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov ...
Bežná cena knihy: 17,00 €
Naša cena knihy: 12,92 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 188
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 220x265 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080910549
Rok vydania: 2007
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Hry a vymaľovanky na zimu
Kolektív
6,95 €
Hnízda v octu
autor neuvedený
14,05 €
Ecce homo
Friedrich Nietzsche
7,70 €
Príručka k praktickým cvičeniam z anatómie II. diel
Jozef Beňuška a kol.
7,90 €
Tady bydlím
Žantovský
3,88 €
O knihe
V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov - analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.