Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3. časť

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3. časť

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 13.06.2007
V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov - analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov ...
Bežná cena knihy: 17,00 €
Naša cena knihy: 12,92 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 188
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 220x265 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080910549
Rok vydania: 2007
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Farmakoterapie vnitřních nemocí - 4. vydání
Josef a kolektiv Marek
70,34 €
Francouzská armáda
Jan Summer, François Vauvillier
13,58 €
The History Book
kolektiv autorů
28,15 €
Veľká kniha slovenských Vianoc
Mintalová-Zubercová a kol. Zora
16,53 €
Dalajlamova knížka o mystice
Svatost dalajlama
10,95 €
O knihe
V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov - analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.