Prázdny
0,00 €
 
-23 %
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2. časť

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2. časť

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 16.08.2006
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná ...
Bežná cena knihy: 17,00 €
Naša cena knihy: 13,09 €
Ušetríte: 23 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 112
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 220x265 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080910013
Rok vydania: 2006
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Vivaldi - Čtvero ročních dob
autor neuvedený
15,89 €
Mnich z přízemí
Farrington Tim
9,05 €
Klíč v zámku
Underdown Beth
21,94 €
Dějiny, dějepis a filosofie dějin
Stanislav Sousedík
10,89 €
Dějiny Itálie
autor neuvedený
16,33 €
Na plovárně
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice sa venuje posudzovaniu potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.