Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1. časť

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1. časť

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 14.07.2005
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia ...
Bežná cena knihy: 17,00 €
Naša cena knihy: 12,92 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 128
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 220x265 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788089003723
Rok vydania: 2005
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Peníze a zlato
Zbyněk Revenda
26,68 €
Po stopách baroka v Čechách
Martin Bedřich
15,68 €
New England (EW) 2010
autor neuvedený
28,06 €
Ferdo medzi otrokármi
autor neuvedený
2,95 €
Můj skřítek Šalvěj
Vydrová Markéta
12,59 €
Slovník účetních pojmů
kolektiv autorů
0,00 €
Kronika 20.storočia Roky 1940-1949
autor neuvedený
0,00 €
O knihe
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.