Prázdny
0,00 €
 
-24 %
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1. časť

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 1. časť

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 14.07.2005
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia ...
Bežná cena knihy: 17,00 €
Naša cena knihy: 12,92 €
Ušetríte: 24 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 128
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 220x265 mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788089003723
Rok vydania: 2005
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Policie
autor neuvedený
0,00 €
Otočná mapa hvězdné oblohy
Rükl Antonín
2,75 €
Princezny/Sam Jewelry
autor neuvedený
0,00 €
Toskánsko
Fleschhut Max
10,76 €
O knihe
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (1. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód - odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.