Prázdny
0,00 €
 
-28 %
Varíme z diviny/Guláše

Varíme z diviny/Guláše

Autor:
kolektív autorov
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 05.04.2016
Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých z nás vyvoláva vidinu nekonečných hodín strávených pri hrncoch. Tento mýtus kniha vyvracia jednoduchými receptami. Kniha je rozdelená do viacerých kapitol. V každej z nich je základom receptov jeden druh mäsa ...
Bežná cena knihy: 11,90 €
Naša cena knihy: 8,57 €
Ušetríte: 28 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 208
Rozmer: mm
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080467425
Rok vydania: 2016
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Typ: Knihy viazané
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Kdy s lunou do postele 2002
Alena Kárníková; Jan Šebelka
0,00 €
Logisch! 1 (A1) – Kursbuch
autor neuvedený
18,75 €
Národní kulturní komise 1947-1951
Kristina Uhlíková
10,73 €
Hraj si a vybarvuj: Malý princ
autor neuvedený
9,35 €
Kronika druhé světové války
Kolektív
29,90 €
Koření proti choření
Hanka Synková
10,89 €
O knihe
Netradičná kniha receptov. V jednej knižnej väzbe nájdete dve knihy. Prvá obsahuje recepty z diviny. Slovo divina v mnohých z nás vyvoláva vidinu nekonečných hodín strávených pri hrncoch. Tento mýtus kniha vyvracia jednoduchými receptami. Kniha je rozdelená do viacerých kapitol. V každej z nich je základom receptov jeden druh mäsa – jelenie, diviačie, srňacie, bažantie, zajačie... Do knihy sú zaradené aj recepty z baraniny a jahňaciny, pretože na Slovensku patria tieto pokrmy medzi netradičné, hoci naše prastaré mamy používali baranie mäso často. Pre kuchárov, ktorí sa neboja experimentovania sme do kuchárky zaradili aj zopár špecialít z pštrosieho mäsa. Druhá kniha obsahuje veľké množstvo gulášových receptov. Okrem typických gulášov z hovädzieho či z bravčového mäsa potešia aj menej tradičné recepty. Každý si nájde ten svoj, ktorý ho zaujme a ulahodí chúťkam. Pre tých, čo vyhľadávajú ľahšie jedlá sú určené kapitoly kuracích či rybacích gulášov. Nezabudli sme ani na tých, čo sa mäsku vyhýbajú kapitolou vegetariánskych gulášov.