Prázdny
0,00 €
 
To najlepšie z hydiny

To najlepšie z hydiny

Dátum vydania: 25.07.2016
-p style=-text-align: justify;-- Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. -p style=-text-align: justify;-- Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky ...
Naša cena knihy: 0,00 €
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 192
Väzba: Pevná Bez Přebalu Lesklá
Rozmer: 280x200 mm
EAN: 9788073608163
Rok vydania: 2016
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Interactive 1: DVD
kolektiv autorů
70,97 €
New York 2140
Robinson Kim Stanley
27,44 €
Text v pohybu
Milan Jankovič
0,00 €
Opel Vectra C/Signum - 2002–2008 - Jak na to? - 109.
Etzold Hans-Rudiger Dr.
41,20 €
Wendy Quillová touží po zvířátku
Meddourová Wendy
8,74 €
Move It! 4 Students´ Book
Stannett Katherine
31,02 €
Slávnostné jedlá (16)
autor neuvedený
1,50 €
O knihe
-p style=-text-align: justify;-- Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. -p style=-text-align: justify;-- Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?