Prázdny
0,00 €
 
Malá škola pečenia

Malá škola pečenia

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 01.12.2007
Radi si pochutnávate na chrumkavej pečienke, lahodnom plnenom kuriatku či tenučkých plátkoch jemného ružového rozbífu? Možno dávate prednosť zapekanej brokolici či pikantnej grilovanej zeleninke. Alebo si radšej zamaškrtíte na dobrom zákusku? Všetky spomínané dobroty majú jedno spoločné, pripravujú sa v rúre. Spolu ...
Naša cena knihy: 0,00 €
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 132
Väzba: Brožovaná Bez Přebalu Lesklá
Rozmer: 212x150x7 mm
EAN: 9788096960644
Rok vydania: 2007
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Staročeský snář
autor neuvedený
0,00 €
Rozhnevaný kritik Alexander Matuška
Matuška Alexander
2,10 €
Imperial Earth
Clarke C. Arthur
16,44 €
Martínkovy pohádky
Petiška Eduard
9,29 €
O knihe
Radi si pochutnávate na chrumkavej pečienke, lahodnom plnenom kuriatku či tenučkých plátkoch jemného ružového rozbífu? Možno dávate prednosť zapekanej brokolici či pikantnej grilovanej zeleninke. Alebo si radšej zamaškrtíte na dobrom zákusku? Všetky spomínané dobroty majú jedno spoločné, pripravujú sa v rúre. Spolu s majstrom kuchárom Františkom Janatom a cukrárkou Idou Ludvikovou vám v nej krok za krokom ukážeme, ako v rúre pripraviť chutné lahôdky, s našou pomocou sa rýchlo a ľahko naučíte upiecť tradičné pečené jedlá i rôzne špeciality slanej i sladkej kuchyne. Dozviete sa v nej aj veľa dobrých rád a tipov čo robiť, aby sa pečenie vydarilo. Pečené, zapekané, plnené mäsité i bezmäsité pokrmy, ale aj chutné koláče, záviny, torty či ďalšie sladké dobroty zvládnete s nami bez problémov. Malú školu pečenia sme rozdelili na dve časti. Prvá je venovaná slaným pokrmom: rôznym druhom mäsa, zapekanej zelenine a cestovinám. V druhom diele nájdete podrobné postupy prípravy a pečenia základných druhov ciest a múčnikov. Okrem cenných rád kuchárskych majstrov a podrobného návodu na pečenie jednotlivých jedál sme do knižky zaradili aj stručný prehľad pomôcok a nástrojov, ktoré potrebujete na prípravu pečených pokrmov. Samozrejme, dôležitú časť knižky tvoria opäť výborné a odskúšané recepty čitateľov časopisu Moderná žena.