Prázdny
0,00 €
 
-28 %
Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 15.10.2021
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 22,46 €
Ušetríte: 28 %
Zasielame: Vypredané
Detaily o knihe
Počet strán: 136
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x297 mm
Hmotnosť: 370 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913847
Rok vydania: 2021
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Slepá mapa - 2 CDmp3 (Čte Veronika Gajer
Mornštajnová Alena
18,64 €
Remnants of Filth: Yuwu 1
Bao Bu Chi Rou Rou
23,50 €
Zdeněk Matějček
Kolektív
14,34 €
LEGO ELVES Dračí dobrodružství
autor neuvedený
7,99 €
Jak na to?Seat Toledo
autor neuvedený
8,96 €
O knihe
V jednotlivých kapitolách učebnice je postupne vysvetlená technológia výroby jemného pečiva a ostatných pekárskych výrobkov (sucháre, maces, tyčinky, chrumky a i.). V učebnici sa tiež nachádzajú informácie o metodike a postupoch pri prevádzkovej kontrole, poznatky o trvanlivosti a spôsoboch jej predlžovania, ako aj o predaji pekárskych výrobkov.