Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár
Dátum vydania: 03.03.2015
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách ...
Detaily o knihe
Počet strán: 136
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x298 mm
Hmotnosť: 350 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913823
Rok vydania: 2015
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
O knihe
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.