Prázdny
0,00 €
 
-11 %
Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 03.03.2015
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách ...
Bežná cena knihy: 28,00 €
Naša cena knihy: 24,92 €
Ušetríte: 11 %
Zasielame: do 6 dní
Detaily o knihe
Počet strán: 136
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x298 mm
Hmotnosť: 350 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913823
Rok vydania: 2015
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Krtek a jeho svět 5 - Krtek a čísla
Miler, Jiří Žáček Zdeněk
5,27 €
Projektovanie lodí
Jaroslav Borský
8,49 €
Svätý Otec František a don Bosco
Alejandro León
6,90 €
Znamení bestie
Trevor Ravenscroft; Adam Friedrich
10,95 €
Big Data
Viktor Mayer-Schönberger, Kenneth Cukier
14,49 €
If the Sun Never Sets
Huang Ana
16,44 €
Liga proti holkám
Dagmar Geislerová; Dagmar Geislerová
0,00 €
O knihe
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.