Prázdny
0,00 €
 
-15 %
Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár

Autor:
|
Vydavateľstvo:
Dátum vydania: 03.03.2015
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách ...
Bežná cena knihy: 31,20 €
Naša cena knihy: 26,52 €
Ušetríte: 15 %
Zasielame: do 6 dní
Detaily o knihe
Počet strán: 136
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 210x298 mm
Hmotnosť: 350 g
Jazyk: Slovensky
EAN: 9788080913823
Rok vydania: 2015
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Myšlením k bohatství
Napoleon Hill
12,64 €
Vývoj her v jazyku Java
David Brackeen
0,00 €
Tajomstvo levočského podzemia
Pavel Dvořák
7,50 €
Jujutsu Kaisen 20
Akutami Gege
16,45 €
Hravá čeština 8 - Pracovní sešit pro 8. ročník ZŠ a víceletá gymnázia
Kuhn-Gaberová a kolektiv Alice
7,48 €
Neuroimunita
Michal Schwartzová
14,49 €
O knihe
Učebnica technológie poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.