Výroba ovocných destilátov
Dátum vydania: 2014
Táto publikácia je určená hlavne pestovateľom ovocia, ktorí využívajú služby malých ovocných liehovarov na pestovateľské pálenie ovocia a majú záujem z časti svojej produkcie ovocia vyrobiť kvalitné destiláty. Prístupným spôsobom vysvetľuje biochemické základy výroby destilátov, technológiu ich výroby a princípy ...
Detaily o knihe
Počet strán: 94
Väzba: Brožovaná
Rozmer: 147x205 mm
Jazyk: SK Slovenský Jazyk
EAN: 9788089017072
Rok vydania: 2014
Žáner: ine
Zákazníci, ktorí si kúpili túto knihu, si kúpili aj...
Pavel Beneš, Branislav Lacko, Ladislav Maixner, Ladislav Šmejkal, Rudolf Voráček, Jindřich Král, Josef Janeček, Jaroslav Semerád, Pavel Souček, Bohumil Šulc, Künzel Gunnar
7,99 €
O knihe
Táto publikácia je určená hlavne pestovateľom ovocia, ktorí využívajú služby malých ovocných liehovarov na pestovateľské pálenie ovocia a majú záujem z časti svojej produkcie ovocia vyrobiť kvalitné destiláty. Prístupným spôsobom vysvetľuje biochemické základy výroby destilátov, technológiu ich výroby a princípy konštrukcie zariadení používaných na ich výrobu.